JAG ÄLSKAR ER ALLA, ALLA SOM JAG TRÄFFAT, ALLA SOM JAG INTE TRÄFFAT. ni som är främlingar, ni som är inte. ni som är fåglar. gahhhh vad jag vill lära känna folket


19 Februari 2011

Kära vänner, dagen har varit lång och jag vet knappast vart jag sak börja. Under morgonen tog jag en promenad på tio minuter för att sedan komma hem i värmen och äta frukost och lyssna på musik i sisådär två timmar. Jag åkte och jag jobbade och för en timma sedan kom jag in genom ytterdörren. Det känns bra, nästan som att jag påbörjar någonting alldeles alldeles nytt. En ny väg i mitt liv som Anna. Idag var jag förskyld och fick huvudvärk (OJ VAD INTRESSANT, SKRIV EN BOK), men efter en Ipren som Vanessa på jobbet gav mig, sa att jag skulle hamna i himmelriket!!, blev det omedvetet bättre. NU: äta kladdkaka och kolla på film. 

HA DET GOOOTt FOLKET!!!


Mina små (eller stora) älsklingar är otaggae- DET ÄR BARA JAG SOM  ÄR TAGGAD!!!


CETS LA VIE

Dagen har varit magisk. Tröttheten har svämmat över. Började vid tio. gick till skolan, pluggade och sen lunchade jag på hermans med mishka. FETT BRAA DAAAAGGG



Fevriér 2011

Februari 2011 har varit en av mina bästa månader, jag minns dagarna som harmoniska och vackra. Dagarna när jag vaknar upp varje morogn med en härlig känsla och det första jag vill göra är att le. Det bästa är att dagarna inte är slut, och att jag har så många av dessa månader för resten av mitt liv kvar. 


dagarna flyter förbi, time för superhjälten anna att göra ngt åt det

Vill ni höra en god nyhet? JAG ÄR TILLBAKA!! Och denna gång för gott. För min egen skull då vardagen känns smita mina ögon. Det räcker med en överblick och jag tänker "vad minns jag, vad har hänt. Det står alldeles still". SLUT PÅ DET. IN MED DETTA. DET NYA.

Skolan flöt på fint, men två inställda lektioner då bägge lärarna var sjuka. Eller nästan alla var det. Jag åkte hem för att ta hand om min mamma som är sjuk idag, laga mat, städa huset, dricka te med henne. Skulle ha träffat Michka idag på hermans men hon var sjuk hon med, så alla krya på dig som finns att få skickar anna till dig. VAD MER? Skolan går fantastiskt, klassen rullar på härligt, mitt liv..har seriöst aldirg känts så här lugnande och bra. Förutom att jag upplever behovet av att dokumentera det för att bevisa för mig själv att det är verlligen så här bra. Jag har upplevt lycka. LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA!!!


Och denna vackra bild, som jag för den delen inte vet vad den gör here, den borde ju finnas på museum, louvren om man tillägga, har en liten myra vid namn cicci tagit. shhnmööööggt.

när livet känns bra igen. fett bra.

I mörkret i gullmars möter jag din blick, jag går fram. Vi pratar, och även om jag är nervös ocg spänd flyter samtalet på. JAG GJORDE SLUT MED MINA ANGREPPSTANKAR GENTEMOT DIG. Med allt som hade med dig att göra. Det som räckte var att jag insåg, du är bara en människa. Och nu upplever jag ovillkorlig glädje och kärlek gentemot mina älskade. Det känns ofattbart bra, detta är dagen som jag har väntat på. igårkväll sa jag till mig själv "jag vill träffa..imorgon" och på ett vips gjorde jag det.Nu är du försvunnen ur mitt sinne. Jag kommer inte sakna dig.


RSS 2.0